‘Sensatie uit 1B op weg naar Jan Breydel, Club voert onderhandelingen’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Een extra aanvaller lijkt nog steeds welkom bij Club Brugge en in de West-Vlaamse hoofdstad hebben ze hun oog laten vallen op Percy Tau. Een naam die een belletje doet rinkelen want de Zuid-Afrikaan was vorig jaar dé sensatie bij Union in 1B.

19 juli 2019 10:27 - De 25-jarige Tau werd vorig jaar door Brighton & Hove Albion uitgeleend aan de Brusselse tweedeklasser en bij Union gooide de kwieke aanvaller hoge ogen. Zo was hij goed voor 13 goals en 13 assists in 35 matchen en werd hij uitgeroepen tot beste speler van de competitie.

Ondanks een doorlopend contract lijkt de kans op een werkvergunning voor Engeland evenwel klein. Blauw-zwart biedt dan ook een uitweg en zou momenteel onderhandelingen voeren over een overstap van Percy Tau naar Jan Breydel.

De speler zelf zou een transfer naar Brugge alvast helemaal zien zitten, al is het volgens Het Laatste Nieuws niet duidelijk of het zou gaan om een uitleenbeurt of een definitieve overgang.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.