Tom De Sutter vindt nieuwe uitdaging bij club van andere ex-speler blauw-zwart

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

Na enige tijd zoeken heeft Tom De Sutter dan toch een nieuwe uitdaging beet. Onze intussen 34-jarige ex-spits gaat aan de slag bij FC Knokke in de tweede amateurklasse.

05 juli 2019 17:02 - Na één seizoen bij KV Oostende lijkt De Sutter definitief afscheid te nemen van het hoogste niveau. Onze voormalige centrumaanvaller, die als jeugdproduct ook twee jaar in de hoofdmacht voetbalde tussen 2013 en 2015, wil bij Knokke een gooi doen naar de titel en dit samen met onze gewezen doelman Sven Dhoest en Koen Persoons (ex-Lokeren).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.