‘Transferhonger nóg niet gestild: er is ook versterking uit Spanje op komst’

Club-fans en vlaggen (Club Brugge - Standard)

In Jan Breydel hebben ze de transfersmaak duidelijk te pakken en de fans mogen zich na de komst van Percy Tau aan nog nieuwkomers verwachten. Zo zou Club nu ook de forcing voeren voor Federico Ricca.

29 juli 2019 15:03 - De 24-jarige Uruguayaan is een linksback en zou op die positie de concurrentie moeten aangaan met Eduard Sobol. “Fede” Ricca is momenteel kapitein bij de Spaanse tweedeklasser Málaga CF en zou volgens Spaanse media en Het Laatste Nieuws overkomen op uitleenbasis.

Ricca zou inmiddels zelfs al het oefenkamp van zijn Spaanse ploeg verlaten hebben met het oog op het afleggen van zijn medische tests. De eenvoudige Uruguayaanse international, die met Málaga ook ruim twee seizoenen actief was in de Spaanse eerste klasse, heeft een clausule in zijn contract die hem toelaat om gratis naar een ander team te verkassen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.