“Tuur, Tuur, Tuur!” Eerste uitmatch wordt blij weerzien met geliefde ex-speler

Tuur Dierckx (Club Brugge)

Zaterdagavond om half negen trapt Club Brugge z’n seizoen af op de Beverse Freethiel. Een match die vorig seizoen nog verloren ging na een pijnlijke owngoal van Saulo Decarli. Tijd voor revanche dus, al wordt het ongetwijfeld ook een blij weerzien met Tuur Dierckx.

24 juli 2019 14:02 - De intussen 24-jarige flankaanvaller heeft er een frustrerend seizoen opzitten door zwaar blessureleed. Eerst moest hij lang revalideren van een gescheurde kruisband en vervolgens miste hij ook nog eens play-off 2 door een operatie aan de knie. Enkel eind maart op het veld van Zulte Waregem pikte hij nog 20 speelminuten mee. Daarna was het over en out.

De guitige winger, in het blauw-zwarte kampioenenjaar 2016 nog goed voor 5 goals en 3 assists in 34 matchen – is echter opnieuw klaar voor de dienst en kijkt ongetwijfeld reikhalzend uit naar de confrontatie met zijn ex-ploeg. Laten we de opnieuw topfitte Tuur zaterdagavond dan ook een warm hart onder de riem steken en uit volle borst zijn naam scanderen!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.