‘Van kwaad naar erger met Rezaei: topaankoop vorig seizoen nu zelfs al in tribune, Club zoekt oplossing’

Salto Dennis en Club-fans op achtergrond (Club Brugge - Gent)

Na een matige voorbereiding viel het te verwachten dat Kaveh Rezaei afgelopen zaterdag niet in aanmerking zou komen voor een basisplaats. De Iraanse spits zat echter zelfs niet op de bank en dus lijkt het zo stilaan tijd voor een oplossing.

30 juli 2019 08:58 - De 27-jarige Rezaei werd een jaar geleden nog met veel tromgeroffel binnengehaald voor maar liefst 5 miljoen euro, op dat moment een clubrecord voor blauw-zwart. De van Charleroi overgekomen centrumspits begon nog wel aardig tegen Anderlecht en Zulte Waregem, maar verdween – mede door blessures en kwaaltjes – al snel helemaal uit beeld.

Ook onder Philippe Clement lijkt Rezaei niet bepaald te moeten rekenen op veel speelminuten. Na een weinig imponerende voorbereiding staat de aanvaller uit Iran helemaal achteraan in de pikorde na Okereke, Openda en Vossen. Volgens Het Laatste Nieuws zoekt Club dan ook een oplossing, ook al zou het bestuur nog geloven in de man die bij Charleroi indruk maakte.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.