Vanaken brengt fans in vervoering met pareltje, maar Club wint wéér niet

Hans Vanaken (Club Brugge - AZ)

Voor Hans Vanaken mag het seizoen gerust al beginnen. Onze gouden draaischijf scoorde gisteren in de oefenpot tegen Lokomotiva Zagreb een prachtig doelpunt, maar uiteindelijk bleef Club steken op 1-1.

13 juli 2019 12:24 - Bekijk hieronder de fraaie treffer met het hoofd van onze 26-jarige nummer 10, die blauw-zwart zeven minuten voor rust op voorsprong bracht. Op slag van rust kon onze Kroatische tegenstander evenwel tegenprikken vanop de stip na hands van onze jonge centrale verdediger en nieuwkomer Odilon Kossounou. Maandag oefent Club alweer, dit keer tegen Union uit 1B.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.