Vanaken over de VAR: “Die beslissing moeten we respecteren”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge begon de nieuwe competitie met een 1-3 overwinning op Waasland-Beveren. Hans Vanaken was de matchwinnaar met twee doelpunten en een assist.

28 juli 2019 10:19 - De VAR beleefde een drukke avond. “We hadden eigenlijk de hele eerste helft onder controle tot op dat stom moment met die penalty. Het is altijd moeilijk te oordelen of de penalty terecht was of niet, maar ik ga ervanuit van wel.”

“De VAR kan het namelijk duidelijk analyseren en die beslissing moeten we respecteren”, gaat Vanaken verder op de webstek van Club Brugge. “Gelukkig bracht die tegengoal ons niet echt van de wijs. We bleven domineren en het is belangrijk dat we rustig gebleven zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.