Vanaken zeer blij met aanwinst: “Zijn kwaliteiten nu nog beter gebruiken”

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Hans Vanaken was de grote man bij Club Brugge in de zege tegen Waasland-Beveren (1-3). De middenvelder gaf een assist en scoorde twee keer. Ook aanwinst David Okereke stond op het scorebord.

28 juli 2019 10:58 - Vanaken is zeer tevreden met de nieuwe aanwinst van Club Brugge. “Het is een spits die weinig druk ervaart en we zien meteen dat hij kwaliteiten heeft. Hij is nog niet zo lang bij ons, dus het wordt belangrijk om zijn kwaliteiten nog beter te gebruiken”, vertelt hij op de webstek van Club Brugge.

“Zo hopen we elke match te kunnen winnen”, gaat Vanaken verder. “Vorig jaar hebben we gemerkt dat het heel belangrijk is om elke match enorm gefocust te zijn, want toen hebben we veel kostbare punten laten liggen in de reguliere competitie.”

Vanaken zelf is ook tevreden over zijn wedstrijd. “Persoonlijk is het vandaag voor mij ook leuk om twee keer te scoren en op die manier beslissend te zijn voor de ploeg. Dat hoop ik ook te zijn Europees tegen Dynamo Kiev, maar eerst focus op de match van volgende week tegen Sint-Truiden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.