Verheyen legt uit: “Het is misgelopen in de onderhandelingen met Club Brugge”

Gert Verheyen (analist)

Gert Verheyen kon aan de slag als T2 bij Club Brugge. Uiteindelijk koos het icoon van Blauw-Zwart om analist te worden.

26 juli 2019 15:53 - Verheyen wordt analist, maar sluit niets uit in de toekomst. “Ik weet dat mijn beslissing nu geen goed signaal is om ooit terug trainer te worden. Maar je kan niets uitsluiten. Ik had ook niet gedacht dat ik terug analist zou worden.”

“Ik heb heel lang gedacht dat ik assistent zou worden van Club Brugge, maar het is misgelopen in de onderhandelingen. Ik zie dit ook niet als een keuze tegen iets, maar als een keuze voor iets. Analist zijn is iets wat ik ook altijd heel graag gedaan heb”, aldus Verheyen aan Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.