VIDEO: zo heftig ging het er het voorbije seizoen aan toe in vak 313 van Jan Breydel

 ©  VAK 313

Qua sfeer, vurigheid en decibels moet Jan Breydel voor geen enkel stadion in dit land onderdoen. Met dank aan de spionkop in de noordtribune, maar ook vak 313 in de oosttribune doet er alles aan om van onze blauw-zwarte tempel een oninneembare en intimiderende vesting te maken. Bekijk hieronder maar eens de sfeerbeelden van het voorbije seizoen 2018-2019. Simpelweg kippenvel, meer van dat gasten!

Seizoensoverzicht 2018/2019

31 juli 2019 18:21 - Nu het nieuwe voetbalseizoen officieel van start is gegaan, blikken we terug op het vorige.

Geplaatst door VAK 313 op Dinsdag 30 juli 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.