Vormer popelt van ongeduld: “Met alle respect, maar die oefenmatchen vind ik maar niks”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Voor Ruud Vormer kan de competitie niet snel genoeg beginnen, dat liet hij vrijdagavond verstaan na de overwinning in de Brugse Metten tegen Sporting Lissabon. Onze 31-jarige aanvoerder is er volledig klaar voor.

21 juli 2019 16:19 - “Met alle respect, maar die oefenwedstrijden vind ik maar niks. Tegen een tegenstander als Sporting Lissabon konden we eens serieus testen waar we nu eigenlijk staan in onze voorbereiding. Ik ben hoe dan ook blij dat de kop eraf is”, aldus onze Nederlandse middenvelder.

“Van mij mag het nu echt beginnen. Ik heb er echt heel veel zin in en hoop dat we volgende week op Waasland-Beveren meteen de drie punten kunnen pakken. Vorig jaar hebben we te veel punten verloren tegen de zogenaamde kleinere teams, dus dat mag niet meer gebeuren.”

Wat vond Vormer eigenlijk van de match tegen Sporting? “Met nogal wat nieuwkomers in de ploeg vond ik dat we een degelijke repliek gegeven hebben. Ik had zelf een tikkeltje koelbloediger moeten blijven bij de afwerking waardoor we misschien wel konden winnen zonder penalty’s. Ook het nieuwe systeem bevalt me wel. Ik krijg iets meer vrijheid in ons middenveld waardoor ik met meer overzicht kan passen”, besluit Ruudje.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.