Wat mogen we verwachten van Percy Tau? Geniet hier alvast even van zijn kunstjes

© Club Brugge

Met Percy Tau haalde Club Brugge een extra aanvallende troefkaart in huis. De 25-jarige Zuid-Afrikaan is pijlsnel, heeft een neus voor goals en dan hebben we het nog niet over zijn flukse dribbels. Nog niet overtuigd van onze meest recente aanwinst? Bekijk hieronder alvast een aantal filmpjes waarin de kwaliteiten van Tau tot uiting komen.

30 juli 2019 12:34 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.