Zitka over aanwinst Club Brugge: “Dan dreigt het wel eens verkeerd te gaan”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft met Simon Deli alweer een nieuwe aanwinst voorgesteld. Ex-Anderlecht-doelman Daniel Zitka was keeperstrainer in Tsjechië en kent de robuuste verdediger.

11 juli 2019 08:27 - De 1m92 grote Deli houdt ervan op een voetballende manier de oplossing te zoeken. “Hij is enorm kopbalsterk, maar verder geen krachtpatser. Aan de bal is hij enorm goed, alleen is hij soms té rustig. Na twee à drie goeie acties legt hij de lat nóg hoger… en dan dreigt het wel eens verkeerd te gaan”, vertelt Zitka aan Het Laatste Nieuws.

Deli zou overigens ook een beperkte offensieve bijdrage hebben. Scoren uit standaardsituaties doet hij bijna nooit, ondanks zijn lengte. Deli speelde dit seizoen quasi alles bij Slavia Praag, maar het seizoen daarvoor viel hij van de ene blessure in de andere en kwam hij maar 18 wedstrijden in alle competities in actie. Club Brugge betaalde zo’n 2,5 miljoen euro voor Deli.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.