‘Ajax richt pijlen voluit op Hans Vanaken, maar er moet eerst voldaan worden aan belangrijke voorwaarde’

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

Niemand in Brugge die hem graag zal zien vertrekken, maar toch moeten de supporters rekening houden met een exit van Hans Vanaken. Onze 26-jarige spelmaker zou namelijk op concrete belangstelling kunnen rekenen van Ajax, dat zelfs een miljoenenbod zou voorbereiden.

07 augustus 2019 11:02 - Het zijn Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg die uitpakken met de interesse van de Nederlandse landskampioen. In Amsterdam moet wel eerst Donny van de Beek vertrekken, die staat op het punt om een toptransfer te versieren naar Real Madrid.

Bij Club willen ze een vertrek van Vanaken vermijden door de lange Limburger een nieuwe loonsverhoging aan te bieden, ondanks het feit dat Vanaken nog maar pas vorig jaar zijn contract verlengde. In Brugge houden ze er hoe dan ook rekening mee dat er nog deze week een bod van Ajax in de bus kan vallen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.