Alom bejubelde speler van Club liet het gisteren serieus afweten: “Totale offday” en “Dramatische match”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Wat was er gisteren aan de hand met Clinton Mata? Was hij ziek geweest of was hij niet 100% fit? In ieder geval was onze onvermoeibare rechtsback een schim van het fysiek indrukwekkende beest dat hij anders is. Zijn beoordeling na afloop was dan ook barslecht.

14 augustus 2019 11:02 - “Speelde een dramatische match met een tegengoal en een dikke kans voor Verbic in de eerste helft als gevolg. Klungelde na de rust lustig verder”, schrijft Het Laatste Nieuws over onze verdediger uit Angola.

En ook Het Nieuwsblad is niet mals voor de zwemmende Mata: “Totale offday. De twee doelpunten van Kiev vielen vanop zijn flank. Ook zijn passing was ondermaats”, luidt het scherp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.