Anthuenis over Club Brugge-transfer: “Stak er met kop en schouders bovenuit”

Aimé Anthuenis (analist)

Simon Deli verkaste naar Club Brugge en kwam van Slavia Praag. De verdediger heeft geen aanpassingsperiode nodig en is meteen een sterkhouder bij Blauw-Zwart.

24 augustus 2019 07:05 - Dat vindt ook Aimé Anthuenis. De oud-bondscoach is lovend over de transfer van Club Brugge. “Da’s er boenk op!”, begint Anthuenis aan Het Laatste Nieuws. “Al in de eerste match zag ik dat Deli twee klassen beter is dan Denswil.”

“Miledju, is dié sterk, zeg”, gaat Anthuenis verder. “Deze week in Oostenrijk stak hij er met kop en schouders bovenuit. Zó rustig. Maar volgens mij heeft hij in het verleden hoger op het veld gespeeld – hij is té comfortabel aan de bal voor een stopper.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.