Beelden uit de kleedkamer: met deze speech feliciteerde Clement zijn dappere spelers

© Twitter Club Brugge

En of Philippe Clement gisteren fier was op zijn strijdende karakterjongens, onze coach huppelde na de bevrijdende 2-2 van Ruud Vormer vrolijk mee richting de supporters om uitbundig mee te vieren en ook achteraf in de kleedkamer stak hij zijn trots en tevredenheid allesbehalve onder stoelen of banken. Geniet even mee!

14 augustus 2019 09:29 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.