Belangrijke beslissing kalendercommissie: Charleroi-Club uitgesteld

De kalendercommissie van de Pro League heeft beslist om de competitiewedstrijden van onze Belgische teams die deze week en volgende week beslissende kwalificatiewedstrijden afwerken in Europa uit te stellen. Dat betekent dat Club komende zaterdag niet naar Charleroi trekt.

19 augustus 2019 16:17 - Het duel van speeldag vijf in de Jupiler Pro League stond oorspronkelijk gepland voor zaterdagavond 24 augustus om 18 uur.

Wanneer blauw-zwart dan wel op bezoek moet bij De Zebra’s is nog niet bekend, men wacht eerst de uitkomst van de kwalificatiematch tegen LASK Linz af.

Ook de wedstrijd tussen Antwerp en AA Gent, die andere twee teams die Europees aan de bak moeten, wordt uitgesteld. Voor die topmatch is er wél al een nieuwe datum vastgelegd: donderdag 21 november om 20u30.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.