Bingo! Wesley heeft zijn allereerste competitiegoal gemaakt voor Aston Villa

©  Twitter Aston Villa

Wesley Moraes heeft er een mooie vrijdagavond opzitten in de Premier League. Onze Braziliaanse ex-spits haalde het met Aston Villa niet alleen in eigen huis van Everton, hij scoorde ook nog eens het altijd belangrijke openingsdoelpunt.

24 augustus 2019 12:01 - De 1-0 van Wesley mag bovendien gezien worden want die kwam er na een heerlijke loopactie en koelbloedige afwerking. Voor onze Zuid-Amerikaanse tank, die de blauw-zwarte clubkas afgelopen zomer 25 miljoen euro opleverde, was het meteen ook zijn eerste competitiegoal in de Premier League.

Aston Villa, dat in het slot nog een tweede keer raak trof, pakte meteen ook zijn eerste drie punten. Bij de promovendus stond ook Bjorn Engels 90 minuten op het veld. Bekijk hieronder de treffer van de 22-jarige Wesley:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.