Brandon Mechele nu ook onzeker voor return tegen LASK Linz

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

Vorige week moest hij al passen voor de heenmatch in de ultieme voorronde van de Champions League en ook de terugmatch tegen LASK Linz komt mogelijk te vroeg voor Brandon Mechele. Onze 26-jarige Rode Duivel sukkelt nog altijd met een knieblessure.

26 augustus 2019 10:47 - De centrale verdediger, die de voorbije twee seizoenen uitgroeide tot een onbetwiste titularis en sterkhouder, kent niet het leukste seizoensbegin. Hij moest al verstek geven voor de eerste competitiematch op het veld van Waasland-Beveren en bleef tegen STVV 90 minuten op de bank.

Tegen KV Oostende speelde hij in een vertimmerd elftal wel een volledige match, maar vorige week tegen KAS Eupen moest hij al na één helft de strijd staken. In Brugge doen ze er alles aan om Mechele alsnog klaar te stomen, maar dat belooft dus een lastige klus te worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.