“Brugge is van ons!” Clubfans lachen zich een kriek met evenement van Cercle op sociale media

© Leve Cercle

De eerste Brugse derby van het seizoen laat niet lang meer op zich wachten, half september is het al van dat en bij Cercle lijken ze nu al de messen te slijpen voor die altijd beladen clash tussen blauw-zwart en groen-zwart.

02 augustus 2019 10:59 - Onze enthousiaste stadsgenoten pakken op Facebook bijvoorbeeld al uit met een ronkend evenement met een titel die voor het nodige hoongelach zorgt bij de vele supporters van Club Brugge: Brugge is van ons!

Bij het bewuste event op de sociale media staat ook een woordje uitleg: “Op 14 september spelen we thuis tegen de buren. WIJ WORDEN DE PLOEG VAN’T STAD. Kom massaal af naar het stadion!!”, klinkt het met het nodige zelfvertrouwen bij Leve Cercle. Bekijk HIER de pagina!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.