Clement beducht voor voorbarige euforie: “Dat is mooie praat voor journalisten”

© Twitter Club Brugge

Als Club vanavond de maat neemt van Dinamo Kiev dan lijkt de weg naar het lucratieve kampioenenbal open te liggen. De kans is namelijk groot dat in de volgende rond het haalbare LASK Linz de tegenstander wordt. Philippe Clement wil echter niet weten van een hoerastemming.

13 augustus 2019 15:25 - “Dat het dit keer echt mogelijk is om er te geraken? Ja, maar dat is mooie praat voor journalisten”, lacht Clement bij VTM Nieuws. “Ik heb dat vorig jaar ook gehoord in Genk. Slavia Praag was zogezegd een fantastische loting, toen is gebleken dat dat niet zo was. Ik heb al beelden gezien van Linz en dat is een heel goeie ploeg.”

Maar first things first: “Laten we ons eerst maar concentreren op Kiev en dan verder kijken naar de competitiematch in het weekend en zo match per match. We zijn niet aan het rekenen van binnen twee weken ‘dit’ of binnen een maand ‘dat’. We moeten al onze energie investeren in deze partij want die zullen we heel hard nodig hebben”, verzekert een nuchtere T1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.