Clement hoopt op nog transfers bij Club Brugge: “Staan voor een lang seizoen”

Philippe Clement op persconferentie

Club Brugge heeft met Federico Ricca zijn achtste aanwinst voorgesteld. Coach Philippe Clement hoopt echter dat er nog versterkingen zullen volgen, zo laat hij aan Het Nieuwsblad weten.

16 augustus 2019 15:32 - De 24-jarige Uruguyaan moet de concurrentie aangaan met linksachter Eddy Sobol. Coach Clement wil dat de posities dubbel bezet zijn bij Club Brugge. “We staan voor een lang seizoen met hopelijk veel wedstrijden. Daarom moet elke positie dubbel bezet zijn. Ik ben blij dat het gelukt is hem naar hier te halen.”

Clement is nog altijd op zoek naar een defensive nummer zes na het vertrek van Marvelous Nakamba. Ook blijft het nog steeds oppassen dat er geen spelers meer vertrekken. Bij een goed bod kan er nog steeds iemand vertrekken. Het ziet er echter naar uit dat Club Brugge nog niet klaar is op de transfermarkt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.