Clement maakt iedereen nieuwsgierig: “Ik heb een aantal dingen geprobeerd op training”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Amper vier dagen na de fysiek veeleisende veldslag tegen Dinamo Kiev moet de strijdmacht van Philippe Clement alweer vol aan de bak in Oostende. De vraag is of onze trainer enkele spelers rust zal gunnen na die belastende midweekmatch. En ja, dat behoort tot de mogelijkheden.

09 augustus 2019 13:18 - “Roteren, is niet om rust te geven, maar vooral ook om iedereen scherp en klaar te houden. Het zou kunnen dat ik een aantal posities wissel. Dat kan dus zijn, maar ik heb die knoop nog niet helemaal doorgehakt. Ik heb vandaag wel een aantal dingen geprobeerd op training en morgen heb ik nog rustig de tijd om de laatste knopen door te hakken”, aldus Clement op zijn persconferentie van deze namiddag.

De coach betwist alvast dat de derby ongelegen komt: “Die komt zeker niet ongelegen want dat is een belangrijk doel hé, die competitie. Ik heb in de groep helemaal niet het gevoel dat er jongens over Kiev bezig zijn, iedereen is over Oostende bezig en zo moet het ook. Dat kan misschien van buitenaf zo lijken, maar hier binnenskamers is dat zeker niet zo. Er is goed getraind geweest en iedereen is enkel met KVO bezig en niet met Kiev.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.