Clement zet boel op scherp voor match tegen underdog: “Dan gaan we heel groot probleem hebben”

LASK Linz, het klinkt niet bepaald als een grote naam en dus zou je kunnen denken dat Club Brugge zich met de vingers in de neus zal kwalificeren voor de poulefase van de Champions League. Philippe Clement wil echter niet weten van enige onderschatting.

19 augustus 2019 18:59 - “Ik ben onder de indruk geraakt van LASK en van de energie, drive en groepsgeest van dat team. Het is een ploeg met heel veel kwaliteiten die het een tegenstander heel moeilijk maakt. Als er één schakel met onderschatting op het veld staat dan gaan we een heel groot probleem hebben”, waarschuwt de trainer zijn spelers.

“Linz heeft indruk op mij gemaakt in die matchen tegen Basel in de vorige ronde. Ze hebben zich verdiend gekwalificeerd. Basel volgen we meer want dat is een club van ons niveau in Europa. We concurreren dikwijls met hen voor transfers, dus we kennen die club heel goed.” Clement is alvast nieuwsgierig: “Het is een heel interessante test om te zien welk niveau mijn spelersgroep fysiek en mentaal kan bereiken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.