Club Brugge en Clement verwelkomen sterkhouder weer: ‘Welcome back!’

Philippe Clement op persconferentie

Krépin Diatta bereikte de finale van de Afrika Cup met de Senegalese nationale ploeg en kreeg daarom twee weken extra vakantie.

07 augustus 2019 10:53 - Club Brugge verwelkomt de flankspeler weer terug op het Belfius Basecamp. De Senegalees trainde eerst individueel. Het blijft nog even afwachten wanneer Diatta weer inzetbaar zal zijn voor coach Philippe Clement.

Diatta was vorig seizoen één van de sterkhouders op de flank van Club Brugge. Na het vertrek van Arnaut Danjuma Groeneveld naar Engeland is de terugkeer van de Senegalees een opsteker voor Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.