“Club Brugge en KRC Genk hebben de sterkste selecties van het land”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Zowel landskampioen KRC Genk als vice-kampioen Club Brugge profiteren optimaal van een goed seizoen. De sterkhouders worden voor veel miljoenen verkocht. Volgens Ludo Vandewalle zijn beide clubs een goed voorbeeld voor de rest.

01 augustus 2019 22:50 - Vandewalle hoopt dat de rest van de Jupiler Pro League naar KRC Genk en Club Brugge kijkt. ‘We kunnen alleen maar hopen dat hun voorbeeld stichtend werkt voor de andere profclubs, die elk op hun niveau volgens eenzelfde logica te werk kunnen gaan.’

Volgens de chef sport van Het Nieuwsblad hebben beide clubs ook de beste selecties van het land. ‘Club Brugge en Genk zijn de rijkste en hebben wellicht de sterkste selecties van het land. En dat hebben ze alleen maar te danken aan een uitgekiend en consequent sportief beleid’, aldus Vandewalle.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.