“Club is zo stilaan het Man City van België aan het worden, Anderlecht is nu de provincie met het Astridpark als boerengat”

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Columnisten staan er niet bepaald om bekend om een blad voor de mond te nemen en die vlieger gaat ook op voor Hugo Camps. In de nasleep van de knappe 1-0 overwinning van Club Brugge tegen Dinamo Kiev heeft hij niks dan lof in petto voor blauw-zwart, Anderlecht moet het dan weer stevig ontgelden.

09 augustus 2019 12:55 - “Club Brugge is zo stilaan het Manchester City van de Jupiler Pro League aan het worden. Gedurfde transfers, scorende spitsen, solide centrumverdedigers en nu ook een doelman die betrouwbaar is. Lef te koop, grootsteeds voetbal, vrij van provinciale kneuterigheid. De provincie is nu Anderlecht met het Astridpark als boerengat”, schrijft Camps in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

“Brugge straalt onoverwinnelijkheid uit. Spits Okereke had geen aanpassingsperiode nodig – 3 goals in 2 matchen. De scouts van Club weten waar ze mee bezig zijn. Het doortastende transferbeleid wordt beloond met uitverkochte wedstrijden, zoals tegen Dinamo Kiev. In Jan Breydel wordt de laatste weken Ajaxvoetbal uitgerold. Met dank aan gerichte aankopen, wat duur betaalde schoonheid is”, orakelt Camps.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.