‘Club Brugge onderhandelt over toptransfer, 18 miljoen euro wordt geëist’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge wordt in verband gebracht met Victor Wanyama. De 28-jarige middenvelder heeft echter een stevig prijskaartje.

21 augustus 2019 12:05 - The Evening Standard meldt dat Tottenham Hotspur een slordige 18 miljoen euro eist voor de Keniaan. Wanyama kende veel blessureleed de afgelopen tijd en sinds de komst van Tanguy Ndombele is er geen plek meer voor de ex-Beerschot-speler.

Blauw-Zwart is nog naarstig op zoek naar een nieuwe nummer zes en Wanyama heeft het perfecte profiel. Momenteel zouden de clubs aan het onderhandelen zijn en wil Club Brugge zo’n negen miljoen euro op tafel liggen. Er is aldus nog een groot verschil in vraag en aanbod, maar de onderhandelingen zijn nog aan de gang.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.