Club haakt af voor Butez en dat heeft alles te maken met overdreven eisen Moeskroen

Club-fans en vlaggen (Club Brugge - Standard)

Het dossier heeft een tijdlang aangesleept en intussen is het zelfs definitief van de baan: Jean Butez komt niet naar Club Brugge. Het bestuur van blauw-zwart haakt af omwille van de buitensporige vraagprijs die Moeskroen op het hoofd van de Fransman heeft geplakt.

01 augustus 2019 11:30 - De 24-jarige Butez zelf had zijn zinnen gezet op een transfer naar Jan Breydel, maar blijft uiteindelijk ontgoocheld achter. Moeskroen wilde maar liefst 6 miljoen euro vangen voor het sluitstuk dat vorig jaar indruk maakte op Le Canonnier, een financiële eis waaraan Club niet wil voldoen.

Om maar even te staven hoe hard de Henegouwers het spelen: een eerder bod van 2 miljoen euro, inclusief bonus én 10% op de doorverkoop werd zonder verpinken van tafel geveegd. Dat het Franse Lille, de ex-club van Jean Butez, ook nog recht heeft op 50% van de transfersom speelt ook mee.

Of Club alsnog op zoek zal gaan naar een andere doelman om de concurrentie aan te gaan met Ethan Horvath en Karlo Letica is nog niet duidelijk. Hendrik Van Crombrugge, vorig jaar nog een doelwit, is alvast niet langer een optie want de goalie van Eupen trekt naar Anderlecht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.