‘Club mikt hoog in zoektocht naar opvolger van Nakamba, doelwit van 14 miljoen euro’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Wie wordt de opvolger van Marvelous Nakamba? Terwijl onze Zimbabwaanse nummer zes intussen bij Aston Villa vertoeft, is Club nog steeds op zoek naar een vervanger. En in de zoektocht naar een defensieve middenvelder is het uitgekomen bij een dure vogel.

08 augustus 2019 12:55 - Volgens Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws heeft Club de pijlen gericht op Thiago Maia, een 22-jarige Braziliaan van het Franse Lille. Geen goedkope optie want de controleur werd in de zomer van 2017 voor 14 miljoen euro overgenomen van het Braziliaanse Santos.

De Bruggelingen staan wel niet alleen met hun interesse: ook het Italiaanse Genoa en het Engelse Newcastle zien brood in Maia, die vorig seizoen 25 keer in actie kwam in de Ligue 1. Mogelijk zou Club heil zien in een huurdeal met aankoopoptie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.