‘Club neemt deze week nog afscheid van middenvelder die niet van de bank geraakt’

Mats Rits, Ruud Vormer en Hans Vanaken vormen al een hele poos het middenveld van Club en dat betekent dat Sofyan Amrabat veelal tevreden moet zijn met een plaats op de bank en/of (korte) invalbeurten. De 23-jarige middenvelder lijkt dan ook aan te sturen op een tijdelijk vertrek.

21 augustus 2019 11:16 - De fysiek sterke Marokkaanse international liet vorig seizoen slechts sporadisch staaltjes van zijn kunnen zien – remember de thuismatch tegen Standard in de reguliere competitie – en lijkt ook onder Philippe Clement tweede keuze op de posities 6 en 8.

Vanuit die optiek lijkt een uitleenbeurt geen slechte optie en het Italiaanse Hellas Verona toont concrete interesse. Volgens Het Laatste Nieuws zou de huurdeal eerstdaags al afgerond kunnen worden. Er zou ook een afkoopsom van 3 miljoen euro in de overeenkomst worden opgenomen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.