Club pakt uit met bijzonder originele oproep om fans te mobiliseren voor woensdag

Club-fans en vlaggen (Club Brugge - Standard)

Woensdag 28 augustus staat al enige tijd met rood aangekruist in de agenda van menig Clubsupporter want dan weten we of blauw-zwart voor het tweede jaar op rij mag aantreden in de Champions League. Om de tent helemaal vol te krijgen tegen LASK Linz pakt blauw-zwart alvast uit met een bijzonder originele oproep om de fans te mobiliseren. En of Brugge in staat van paraatheid verkeert!

24 augustus 2019 11:36 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.