Clubfans delen steek uit aan Anderlecht en ‘King Kompany’ met ludiek spandoek

© Club Brugge

De rentree van Vincent Kompany bij Anderlecht was niet meteen een succes, alle grote spandoeken ten spijt. Bij Club Brugge hebben we gelukkig een Vincent rondlopen die afgelopen week iets meer succes boekte: Vincent Mannaert. En daar hoorde een ludiek spandoek bij.

02 augustus 2019 23:35 - Met een vette knipoog naar de verwelkoming van King Kompany in het Lotto Park pakten de fans in de oosttribune uit met een leuk spandoek ter ere van algemeen manager Vincent Mannaert, die de voorbije weken heel wat mooi uitgaande, maar ook inkomende transfers realiseerde. “Our Vince is the real king”, luidde de boodschap. Are you watching Anderlecht?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.