Clubfans ergeren zich blauw aan Kroatische ref in Kiev: “Hoe zeg je thuisfluiter in het Kroatisch?”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

Een halfuur was het afzien geblazen voor Club, maar na 37 minuten zorgde Simon Deli met een rake buffelstoot voor de o zo belangrijke 1-1. Net op het moment dat blauw-zwart leek te gaan doorduwen, begon de Kroatische ref Ivan Bebek de dubieuze beslissingen in het rond te strooien. Ruim twintig minuten voor tijd onthield hij Hans Vanaken op een corner ook nog eens een penalty en dan was er nog de belachelijke uitsluiting van Percy Tau na een botsing met de doelman. Tot grote ergernis van de Clubsupporters die op het thuisfront de match volgden...

13 augustus 2019 19:51 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.