Clubfans pakken in Oostende uit met ludiek spandoek voor alwéér geblesseerde Vargas

© North Fanatics 13

Geen Ronald Vargas gisteren bij KV Oostende, de Venezolaanse spelmaker moest voor de zoveelste keer in zijn carrière geblesseerd toekijken en dat was koren op de molen van de fans van Club Brugge, die uitpakten met een ludiek spandoek aan het adres van onze niet bepaald geliefde ex-speler. Het moge duidelijk wezen: die fameuze transfer naar Anderlecht vergeven ze hem in Jan Breydel nooit

11 augustus 2019 12:31 - 2011 : Vargas naar Anderlecht 2019 : Vargas herstelt…Vargas hervalt#judas

Geplaatst door North Fanatics 2013 op Zaterdag 10 augustus 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.