Clubfans plannen morgenavond pakkend afscheid van overleden wielertalent Lambrecht

Blue Army Flag Day 1 (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het nieuws van de dag leek lange tijd de afgeronde transfer van Simon Mignolet te worden, maar die mooie prestatie van ons bestuur werd al snel relatief toen het tragische nieuws ons bereikte van het overlijden van wielertalent Bjorg Lambrecht.

05 augustus 2019 19:24 - Het 22-jarige klimtalent van Lotto Soudal overleed ten gevolge van een zware valpartij in de Ronde van Polen. Het onverwachte heengaan van Lambrecht treft ook de Clubfans diep en er volgde dan ook al snel een emotionele oproep: “Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en teamgenoten. Mogen we daarom vragen om morgenavond voor de Europese wedstrijd massaal You’ll Never Walk Alone mee te zingen.”

• Rust zacht, Bjorg Lambrecht.Het trieste nieuws bereikt ons dat we afscheid moeten nemen van wielertalent Bjorg…

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Maandag 5 augustus 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.