Clubfans zaten op meest hallucinante emotionele rollercoaster ooit: “Ik ben 10 jaar van mijn leven kwijt!”

©  Twitter Club Brugge

Wat een avond, wat een avond! De supporters van Club Brugge moesten gisteravond 90 minuten nagelbijten en werden van de ene emotie in de andere geslingerd. Na afloop was de ontlading en opluchting dan ook immens, wij hopen alvast dat iedereen de thriller van formaat in Kiev gezond en wel overleefd heeft want een match voor hartlijders en zenuwpezen was het zeker niet.

14 augustus 2019 10:32 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.