Danjuma kampt bij Bournemouth al meteen met mysterieuze blessure: “Het is bizar”

Wie afgelopen weekend Arnaut Danjuma voor het eerst wilde bewonderen in het shirt van Bournemouth was eraan voor de moeite. Onze 22-jarige ex-speler ontbrak tegen Sheffield United door een blessure, eentje van mysterieuze aard.

12 augustus 2019 18:07 - Trainer Eddie Howe staat voor een raadsel want hij weet niet hoe zijn aankoop van 18 miljoen euro zijn blessure heeft opgelopen: “Arnaut heeft nochtans niet met ons getraind en hij speelde vorige week enkel die laatste oefenmatch. Achteraf klaagde hij over pijn onderaan zijn voet”, klinkt het.

“Hij heeft een scan ondergaan en we zijn nog steeds aan het bekijken hoe ernstig zijn blessure is. Het is in ieder geval bizar want voor zijn transfer hebben we hem volledig medisch getest en geen enkele scan wees op een probleem. We weten niet hoe ernstig het is, maar hopen hem zo snel mogelijk terug te hebben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.