‘Dat is al een doelman minder: oplossing gevonden voor Karlo Letica’

Met vier doelmannen strijden om een plekje onder de lat, dat is wat van het goeie te veel en dus neemt Club Brugge – weliswaar tijdelijk – afscheid van Karlo Letica. De 22-jarige Kroaat wordt uitgeleend aan het Italiaanse SPAL.

19 augustus 2019 18:25 - De club uit de Serie A doet voor één seizoen een beroep op de diensten van Letica, die vorige zomer voor 3,5 miljoen euro werd overgenomen van de Kroatische topclub Hajduk Split. In Brugge heeft onze overbodige keeper nog een contract tot 30 juni 2022.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.