Dynamo Kiev ontslaat coach een dag na de uitschakeling tegen Club Brugge

Een dag na de uitschakeling door Club Brugge heeft Dynamo Kiev beslist zijn coach op straat te zetten.

14 augustus 2019 17:19 - Coach Aleksandr Khatskevich en zijn technische staf is ontslagen na het 3-3 gelijkspel tegen Club Brugge in de derde voorronde van de Champions League. In de heenwedstrijd won Blauw-Zwart met 1-0 van de Oekraïners.

‘FC Dinamo Kiev heeft besloten de samenwerking met de coach en zijn assistenten stop te zetten”, klinkt het in een boodschap op de website van de club. ‘We willen hen bedanken voor het werk en wensen hen het beste toe in de toekomst.’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.