Ex-speler van Club jaagt AA Gent nu al de stuipen op het lijf met maar liefst 4 (!) goals

(VIDEO'S) - Brugse aanhang pakte uit met ludieke actie tegen AA Gent

Een 2-1 nederlaag volstond gisteren voor AA Gent om door te stoten in de Europa League en in de volgende ronde wacht onze rivaal een tegenstander uit Cyprus: AEK Larnaca. Op papier een haalbare kaart, maar het wordt toch flink opletten voor een ex-speler van Club Brugge.

02 augustus 2019 10:24 - Het Cypriotische Larnaca is namelijk het team van Ivan Trickovski. De intussen 32-jarige (flank)aanvaller uit Macedonië is vroeg op het seizoen al flink op dreef want gisteren scoorde hij maar liefst vier keer tegen het Bulgaarse Levski Sofia.

AA Gent is dus al meteen gewaarschuwd voor de gevaarlijke en efficiënte Trickovski, die door blauw-zwart in de zomer van 2012 voor 1 miljoen euro werd weggekaapt bij een andere topclub uit Cyprus: APOEL Nicosia.

De tweevoetige rechtsbuiten kon de hoge verwachtingen in Jan Breydel nooit inlossen en werd in juli 2013 uitgeleend aan Waasland-Beveren. Later volgde nog een avontuur in Dubai en een weinig succesvolle passage bij Legia Warschau. Sinds begin 2016 speelt Trickovski opnieuw in/op Cyprus.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.