Fans zijn kritisch voor bankzitters die hun kans kregen en één speler in het bijzonder wordt geviseerd

Klaar voor de aftrap (KV Oostende - Club Brugge)

Maar liefst zes nieuwe namen dropte Philippe Clement gisteravond in de basis tegen KV Oostende, maar die fikse ingreep was niet bepaald een eclatant succes. Op de sociale media namen de kritische supporters dan ook geen blad voor de mond. Vooral flankverdediger Dion Cools kreeg het niet voor het eerst zwaar te verduren.

11 augustus 2019 12:11 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.