Geloof in kwalificatie voor Champions League is groot: “We hebben de moeilijkste tegenstander gehad, denk ik”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Dinamo Kiev uitschakelen? Check! Op nu naar LASK Linz, de ultieme horde richting de vetpotten van de Champions League. Een makkie wordt het zeker niet, maar Ruud Vormer en Hans Vanaken geloven wel volop in de kwalificatie van blauw-zwart.

15 augustus 2019 11:10 - “Dat moet zeker kunnen, het is een unieke kans, zeker. We gaan het weer proberen hé. We hebben, denk ik, de moeilijkste tegenstander gehad, want we hebben het wel over Dinamo Kiev, hé”, aldus Ruud Vormer.

“Ik denk dat we nog even mogen genieten van deze kwalificatie. Linz schakelt Basel uit dus het zal zeker geen slechte ploeg zijn”, geeft Hans Vanaken op zijn beurt zijn mening. “We hebben genoeg tijd om hen te analyseren, eerst is het vrijdag ook nog Eupen. We moeten nu twee dagen goed recupereren om die match weer goed aan te vatten”, stelt Vanaken.

“Dat is op dit moment het belangrijkste, we moeten altijd naar de volgende match kijken. Het is echter wel leuk dat we deze ronde al overleefd hebben tegen een heel goeie tegenstander. Ik denk dat zij hun kwaliteiten ook hebben laten zien. Volgende week wacht ons met Linz alweer de volgende uitdaging en we gaan proberen hetzelfde te brengen als in deze twee matchen”, belooft onze bepalende spelmaker.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.