Gert Verheyen waarschuwt Club voor de lepe tegenstander van vanavond

Gert Verheyen (analist)

Vorige week in Jan Breydel bleek al dat Dinamo Kiev een sluwe opponent is die het viriele spel niet schuwt en loert op de tegenaanval en ook vanavond zal het voor blauw-zwart zaak zijn om bij de les te blijven, zo meent ook Gert Verheyen. Hij heeft een waarschuwing in petto voor Club.

13 augustus 2019 15:36 - “Dinamo Kiev is bij uitstek een ploeg die teert op het afstraffen van fouten bij de tegenstander, meer dan ze zelf veel creëren in de opbouw. Voor stilstaande fases moet je op je hoede zijn. En de minste verkeerde pass achteraan of op het middenveld wordt omgezet in een vlijmscherpe tegenaanval”, analyseert Verheyen in Het Nieuwsblad.

“Fouten vermijden, daar draait het altijd om in Europees verband, maar vanavond zeker. Fysiek moet je voorbereid zijn: qua duelkracht en loopbereidheid moet Club er opnieuw staan. Ten opzichte van een competitiewedstrijd is dit maal tien”, verzekert ons Clubicoon.

Al heeft de geslepen topclub uit Oekraïne ook zwakke plekken: “Het is een ploeg die moeilijk scoort. Ik zag Verbic, hun linksbuiten, zaterdag nog een grote kans de nek omwringen tegen Shakhtar . Het was de zoveelste bevestiging dat dit een ploeg is die veel kansen nodig heeft om te scoren. Als Club een goal maakt, is het volgens mij wel binnen want ik zie Dinamo Kiev echt geen drie goals maken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.