Glunderende Clement baalde toch ook beetje na droomavond in Kiev: “Dat zijn spijtige zaken”

Philippe Clement op persconferentie

Als er dan toch één smetje was op die glorieuze avond in het bloedhete Kiev: de totaal onterechte rode kaart voor Percy Tau. Onze kleine pocketaanvaller uit Zuid-Afrika werd het slachtoffer van de vreemde kuren van de Kroatische ref en is bijgevolg geschorst in Oostenrijk.

15 augustus 2019 11:31 - “Ik vind het wel heel spijtig dat Percy Tau er in de eerste wedstrijd niet bij zal zijn, volledig onterecht want in de twee gevallen verdiende hij geen gele kaart. Dat zijn spijtige zaken, maar laat ons nu eventjes genieten en dan op naar de wedstrijd van vrijdag want het kampioenschap is ook belangrijk en daarna kunnen we dan weer over die Champions League beginnen te dromen”, blijft Clement nuchter en gefocust.

“Dat de Champions League wel heel dichtbij komt? Ja, maar we hebben nog twee moeilijke wedstrijden voor de boeg. Dat weet je op dit niveau. Het zijn allemaal ploegen met heel veel kwaliteit, we zullen dan ook twee keer top moeten zijn”, aldus onze T1.

We kunnen ons indenken dat het in de kleedkamer toch even feest was. “Een dolle boel? Dat viel wel mee. Het mag wel, maar het is op dat gebied ook wel een rustige groep en iedereen beseft ook maar al te goed dat er vrijdag alweer een wedstrijd volgt, die gaat er heel snel aankomen. De jongens hebben ook heel veel krachten verloren door deze match, dus we zijn nu al bezig met onze recuperatie naar de wedstrijd van vrijdag toe.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.