Hans Vanaken doet fans watertanden: “We gaan samen zoveel mogelijk prijzen winnen”

© Club Brugge

Het nieuws van de dag was gisteren de nieuwe contractverlenging van Hans Vanaken. Nog een jaartje extra in Brugge en dus ziet het er alsmaar meer naar uit dat onze geliefde draaischijf Jan Breydel nog jaren zal verblijden met zijn splijtende passes en doelpunten.

10 augustus 2019 11:22 - In een filmpje op Facebook en Twitter richt onze 26-jarige spelmaker zich rechtstreeks tot de fans en hij heeft een mooie boodschap in petto die onze vurige en trotse supporters ongetwijfeld doet dromen en watertanden:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.