Hans Vanaken: “Mijn carrière afsluiten bij Club? Zou dat heel mooi vinden”

Vanaken - De Bock - Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

Vorige week verlengde Hans Vanaken – misschien ietwat verrassend – zijn contract met een extra jaar. Onze 26-jarige spelmaker bande zo alle speculaties rond een mogelijke transfer naar Ajax. Intussen heeft onze Gouden Schoen ook voor het eerst gereageerd op zijn nieuwe verbintenis.

12 augustus 2019 16:57 - Is er eigenlijk ooit een concreet (aan)bod geweest van de Nederlandse topclub? “Dat stond in de kranten, maar zelf heb ik daar niet te veel van van opgevangen. Ik denk dat het tussen Club en mij gewoon heel goed gaat en dat het voor mij ook een plezier is om hier te voetballen”, vertelde Vanaken op de luchthaven van Oostende aan Sporza.

“Er is gewoon wederzijds respect en we hebben samen beslist om er nog een vervolg aan te breien. Dat is alleen maar mooi voor mij en hopelijk ook voor de club. Mijn carrière afsluiten bij Club? Dat is nog lang, maar ik zou het heel mooi vinden als dat kan. Toen ik vijf jaar geleden tekende, heb ik gezegd dat als ik hier 10 jaar kan voetballen en eventueel mijn carrière kan afsluiten, ik een heel mooi carrière zal gehad hebben, dus waarom niet?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.