Heeft Mignolet geen spijt nu concurrent bij Liverpool out is? Zijn antwoord is geweldig

© Sports Late Night

Alsof de duivel ermee gemoeid is: net nu Simon Mignolet in Brugge vertoeft, valt bij Liverpool zijn gewezen concurrent Alisson Becker uit met een blessure. Heeft de Rode Duivel bijgevolg geen spijt van zijn transfer? Helemaal niet, zo bleek zaterdagavond na de match.

12 augustus 2019 11:40 - “De blessure van Alisson Becker? Ik zit nog op hotel dus ik heb op dit moment nog geen internationale tv, maar ik wist hoe laat het was toen ik ineens twintig berichten tegelijkertijd op mijn gsm binnenkreeg”, aldus Mignolet.

“Kijk, ik denk dat het voor mij totaal geen verschil maakt, ik wist op voorhand dat dit kon gebeuren, maar het aantal weken dat ik daar nu misschien ging spelen, weegt helemaal niet op tegen het contract voor vijf jaar dat ik hier getekend heb”, is onze nummer één glashelder.

“Ik sta er helemaal niet bij stil. Nu speel ik en heb ik plezier en dat is wat ik wou. Ik heb tegen Kiev gespeeld, nu opnieuw tegen Oostende, dinsdag speel ik in Kiev en daarna opnieuw vrijdag tegen Eupen. Laat de wedstrijden maar komen. “Lekker ballen’, zeggen ze!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.