Hein Vanhaezebrouck complimenteert Clubfans: “Ik ben dikwijls met hen in de clinch gegaan, maar…”

(VIDEO) - Jan Breydel op zijn best een stadion vol Hein-imitators

De voorbije periode liet Hein Vanhaezebrouck zich in zijn rol van analist al meermaals positief uit over Club Brugge. Voor veel fans van blauw-zwart misschien een verrassing gezien het feit dat beide partijen elkaar in het verleden geregeld stevig in de haren vlogen.

08 augustus 2019 07:55 - “Club Brugge komt van ver. Het heeft tijd nodig gehad, ze hebben lang allerlei dingen geprobeerd: oud-spelers erbij gehaald, met liniecoaches gewerkt… Uiteindelijk werken ze nu goed. De resultaten zijn er”, laat Vanhaezebrouck optekenen in Het Nieuwsblad.

“Wat misschien nog het strafste is: ook in moeilijke tijden is hun aanhang blijven groeien. Elf jaar zonder titel, maar ze zijn blijven groeien. Op die supporters hebben ze altijd kunnen terugvallen. Ik ben dikwijls in de clinch gegaan met die supporters – nooit rechtstreeks, wel via de media –, maar ze zijn één van de hoofdelementen waarom het in Brugge op termijn goed is gekomen”, looft de ex-coach van AA Gent en Anderlecht onze fans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.